ФК Славия е на път да осъществи поредния си гръмък изходящ

...
ФК Славия е на път да осъществи поредния си гръмък изходящ
Коментари Харесай

Талант на Славия тръгва към Манчестър

ФК Славия е на път да реализира следващия си оглушителен произлязъл трансфер. Филип Кръстев е пред трансфер в един от грандовете на британския и световен футбол. Става въпрос за градските противници в Манчестър – Сити или Юнайтед. 
За момента безспорен любимец са „ жителите “, като съгласно информация на KotaSport.com прехвърлянето е пред завършване.
Припомня се, че преди по-малко от два месеца, името на 18-годишния Кръстев бе обвързвано с трансфер в първенеца на Англия за 2016 година – Лестър, написа Новспорт. Според „ Дейли Мейл “, „ лисиците “ са били подготвени да извадят 4,5 милиона паунда за правата за полузащитника на „ белите “. Не е ясно каква сума са заделили от Сити, само че сходен трансфер несъмнено би бил надалеч по-престижен.
Смята се, че след привършване на договорката, Кръстев няма да заиграе незабавно в британски исполин.
Той ще бъде преотстъпен в клуб от Белгия, където да натрупа опит и игрова процедура зад граница. През това време изявите му ще бъдат деликатно следени и, в случай че покаже нужните качества и израстване, ще му бъде даден късмет да се потвърди в Манчестър.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР